S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

SaXaLa FASHION
Husova 7
Hustopeče 693 01
tel: +420 606 367 325
eshop@saxala.cz

»

PROHLÁŠENÍ O POUŽÍVÁNÍ COOKIES

 

Tyto webové stránky provozuje SAXALA fashion, Zuzana Kapková, IČO 64457613, se sídlem se sídlem U Vodojemu 1251/13, 693 01 Hustopeče, a je tak správcem Vašich osobních údajů.

 

Co jsou cookies?

 

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy naše webové stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují Vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou. Cookies umožňují identifikaci Vašeho počítače.

 

Jak můžete cookies obecně spravovat?

 

Většina prohlížečů akceptuje cookies automaticky. Používání cookies můžete zakázat nebo blokovat změnou nastavení Vašeho prohlížeče. Deaktivace cookies se provádí různými způsoby v závislosti na daném prohlížeči. Použijte funkci nápovědy ve Vašem prohlížeči. Ukládání cookies na Vašem počítači tak můžete kdykoli zakázat. Funkce internetových stránek obecně pak mohou být za určitých okolností omezeny (uvedené však není případem našich webových stránek).

 

Jaká konkrétní cookies používáme a proč?

 

Nezbytná cookies – cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb. Pro použití těchto cookies není vyžadován Váš souhlas.

 

Analytická cookies – jedná se o cookies třetí strany, a to:

 

  1. Google Analytics

 

Jedná se o cookie soubor užívaný na základě smluvního vztahu se společností Google Inc. Shromažďování a používání měřicího kódu Google Analytics nám dovoluje provádět analýzu návštěvnosti a webového provozu webových stránek a umožňuje nám zachytit informace o návštěvách naší webové stránky. Tyto informace používáme pouze interně – pro zlepšení obsahu našich stránek pro návštěvníky dle preferencí a obliby navštívených částí našich webových stránek.

 

Informace vygenerované souborem cookies Google Analytics o Vašem používání našich internetových stránek jsou také zpravidla přeneseny na server společnosti Google Inc. v USA a tam uloženy. Upozorňujeme Vás, že na našich webových stránkách byl Google Analytics rozšířen kódem „gat._anonymizeIp();“, aby byl zaručen anonymní sběr IP adres (tzv. IP maskování).

 

Společnost Google Inc. bude naším jménem využívat tyto informace pro vyhodnocení Vašeho používání našich webových stránek, pro vytváření zpráv o aktivitách na webových stránkách a pro poskytování služeb souvisejících s používáním webových stránek a internetu.

 

Používání cookies Google Analytics a nakládání s údaji získanými na jejich základě s ohledem na výše uvedené považujeme za náš oprávněný zájem, a to zájem na (i) zajištění funkčnosti a zlepšování provozu webu a (ii) sledování a možnosti vyhodnocování návštěvnosti webu. Právním základem pro zpracování osobních údajů za použití souborů cookies je tak čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR).

 

Nastavením Vašeho prohlížeče a používáním našich webových stránek berete na vědomí, že na našich webových stránkách toto cookies používáme. Naše webové stránky však můžete využívat, aniž by bylo cookies Google Analytics aktivní.

 

Jak dlouhou dobu cookies Google Analytics ukládáme? Tento soubor cookies je shromažďován nejdéle po dobu 3 let od návštěvy naší webové stránky.

 

Jak můžete cookies Google Analytics na svém počítači zakázat? Shromažďování a zpracování dat generovaných souborem cookies o Vašem užívání našich webových stránek společností Google Inc. můžete zabránit také tak, že si pod níže uvedeným odkazem stáhnete a do svého prohlížeče nainstalujete patřičný plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

 

Další informace naleznete také na https://policies.google.com/privacy?hl=cs#intro (všeobecné informace o Google Analytics a ochraně dat).

 

 

Kdo má ke cookies přístup?

 

K souborům cookies máme vedle společnosti Google Inc. (kdy toto nakládání nemůžeme ovlivnit) přístup my, společnost Bohemiasoft s.r.o., IČO 28090403 (provozovatel e-shopového systému Webareal), společnost Unihost s.r.o., IČO 24675580 (správce serverů) a společnost Casablanca INT a.s., IČO 24675580 (provozovatel datového centra).

 

Veškeré subjekty, kterým mohou být soubory cookies zpřístupněny, respektují Vaše právo na ochranu soukromí a jsou povinny postupovat dle platných právních předpisů týkajících se ochrany osobních údajů.

 

Informace získané ze souborů cookies nikomu dalšímu nepředáváme.

 

Jaká máte práva?

 

Jelikož mohou být soubory cookies podle platné právní úpravy považovány za osobní údaje, poučujeme Vás tímto, že máte:

 

  • právo na přístup k osobním údajům (máte právo získat od nás potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím o jejich zpracování; Vaši žádost ve většině případů vyřídíme bezplatně),
  • právo na opravu osobních údajů (kdybychom zpracovávali Vaše nepřesné nebo neúplné osobní údaje),
  • právo na výmaz osobních údajů (když je např. již nepotřebujeme z naší strany dále zpracovávat),
  • právo na omezení zpracování osobních údajů (např. popíráte přesnost osobních údajů, než se dohodneme, jaké údaje jsou správné, nebo Vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro shora uvedené účely zpracování, ale vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu svých právních nároků),
  • právo na přenositelnost osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů (zejména z toho důvodu, že právním základem zpracování cookies je náš oprávněný zájem) a
  • právo podat stížnost proti zpracování osobních údajů k Úřadu pro ochranu osobních údajů, který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (více na www.uoou.cz), zejména domníváte-li se, že jsou Vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s obecně závaznými právními předpisy.

 

Vezměte na vědomí, že shora uvedená práva ve vztahu ke zpracování souborů cookies jsou v mnohých případech velmi omezená z důvodu technického užití těchto souborů.

 

Jak nás můžete kontaktovat?

 

V případě jakékoliv Vaší žádosti týkající se zpracování souborů cookies nás kontaktujte na kterémkoliv níže uvedeném kontaktu:

 

Adresa:                   Husova ý, 693 01 Hustopeče

Tel.:                         +420 607 049 377

E-mail:                    eshop@saxala.cz

YTdlNjcyZ